Back to Top

Apartman Đurić Lux | Zlatibor smeštaj

Kontakt telefon:

063/645-818

Apartman Đurić Lux Gondola nalazi se u potpuno novom objektu na Zlatiboru, u prelepoj vili Gondola, poznatoj po tome što negaleko od ovog objekta počinje čuvena zlatiborska gondola ka ski centru Tornik. Gondola pruža jedinstven panoramski pogled prirodnih lepota Zlatibora.

Smeštaj je od centra mesta Zlatibor, trga ili jezera udaljen svega par minuta laganog hoda, pa slobodno možemo reći da je lokacija na kojoj se nalazi smeštaj Đurić Lux jedna od najpoželjnijih i najpopularnijih na Zlatiboru.

Apartman može da ugosti 4 odrasle osobe, a poseduje dnevni boravak sa garniturom na rasklapanje, potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom i ravnom pločom za kuvanje (kompletan pribor za jelo i pripremu hrane, kuvalo…), moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom.

Gostima smeštaja Đurić u vili Gondola je na raspolaganju besplatan wifi internet, 2 lcd tv-a (jedan u spavaćoj sobi, a drugi u dnevnom boravku), kablovski program, čisti peškiri i posteljina, toaletni pribor, fen, kamin…

Apartman je pet friendly.

Grejanje apartmana je na struju, a gostima je obezbeđeno parking mesto u garaži stambenog objekta.

Cena najma apartman je 40 evra na dan.

Apartman Đurić Lux u vili Gondola

 

5
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Radoslav Pavić
Gost
Radoslav Pavić

Top lokacija apartmana. Sve je blizu, gondola, dino park, andrenalin park, trg, jezero, skijalište.

Ocena smeštaja:
*****
Petar
Gost
Petar

Samo pohvale za apartmana Đurić lux!

Ocena smeštaja:
*****
Milica
Gost
Milica

Fascinantan pogled iz apartmana, komfor, kvalitet… neuporedivo bolje nego visoko rangirani hoteli u kojima smo do sad bili…

Ocena smeštaja:
*****
Nikola A.
Gost
Nikola A.

Odličan smeštaj odmah pored početka gondole. Dogovor je ispoštovan u celosti, imamo samo reči pohvale kako za apartman, tako i za vlasnike.

Ocena smeštaja:
*****
Ema
Gost
Ema

Apartman je čist luksuz, sve je novo, moderno. Prijatno smo se iznenadili jer je sve još lepše nego na fotografijama.

Ocena smeštaja:
*****