Back to Top

Apartman Nensi No1 | Zlatibor smeštaj

Kontakt telefon:

060/66-22-323

Apartman Nensi No1 smešten je u apsolutno novom stambenom objektu na Zlatiboru, u ulici Zlatiborskih pastira. Lokaciju odlikuje lep prirodno planinski ambijent, mir i opuštena atmosfera. 

Smeštaj je od centra Zlatibora udaljen 10-15 minuta hoda, a idealno je mesto za sve one koji žele odmor na planini, porodice sa malom decom, kao i ljubitelje šetnje, planine i dobrog vazduha.

Apartman Nensi No1 poseduje dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu, prostrano kupatilo, kao i balkon terasu sa koje će gosti moći da uživaju u fascinantnom pogledu, dok udišu miris borovine koja okružuje ceo kraj.

Smeštaj može da ugosti najviše 4 odrasle osobe.

Gostima apartmana Nensi No1 je na raspolaganju veliki lcd tv, kablovski tv kanali, wifi internet, potpuno opremljena kuhinja (šporet sa rernom, frižider, posuđe, pribor za jelo…)

Grejanje apartmana je centralno na struju, a gosti mogu sami da podese željenu temperaturu.

Parking isperd objekta je besplatan.

Cena najma smeštaja za 4 osobe:

Cena najma apartmana iznosi 30 evra na dan (25 evra na dan za boravak duži od 4 dana).

(U slučaju boravka od samo jednod dana/noćenja, cena je 50 evra)

U vreme nekih praznika (Nova godina, 1.Maj i sl.) cene mogu biti drugačije.

Apartman Nensi No1 – fotografije

1
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Jelena Djakovic
Gost
Jelena Djakovic

Boravila sam u tom apartmanu više puta. Na prvom mestu je izuzetno prijatan ambijent, topao, kao kod kuće. Higijena je izvrsna, čista posteljina i peškiri. Jako bitna stvar je parking koji poseduju. Jako sam zadovoljna, a još srećnija sam kad sam čula da će biti i spa u zgradi gde se apartman nalazi. Čista 10-ka.

Ocena smeštaja:
*****