Back to Top

Apartmani Planinski Biser | Zlatibor smeštaj

Apartmani Planinski Biser Zlatibor nalaze se u samom srcu ovog predivnog planinskog mesta, u naselju Obudojevica, popularnom među posetiocima Zlatibora.

Smeštaj Planinski Biser lociran je preko puta skijališta na Zlatiboru, na svega par minuta šetnje od centra Zlatibor i svih turističkih sadržaja koje ovo mesto pruža.

Smeštaj se sastoji od udobnih i moderno uređenih apartmana koji poseduju sve što je potrebno za kavalitetan i ugodan odmor na planini Zlatibor.

Apartmani poseudju kablovski tv program, lcd tv, internet, terase/ balkon terase, prostrano dvorište kao i ljubaznost domaćima koji su tu da svojim gostima uvek izađu u susret.

Kontakt telefon:

065/507-52-92

060/338-30-50

Apartman 1

Apartman sa spavaćom sobom

30€ dan/noćenje (jan, feb. 35€)

Apartman 1 | Apartmani Planinski Biser

Kliknite na sliku za detaljan prikaz apartmana

[gmw thumb_width=”600″ thumb_height=”600″ id=”138″]

1
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Jokanovići
Gost
Jokanovići

Bio sam sa porodicom na Zlatiboru, u smeštaju Planinski Biser. Kao prvo moram da kažem da ja ljubaznije domaćine nikad nisam upoznao. Toliko su nas toplo dočekali. Imali smo predivnu spavaću sobu sa tv-om. Naš klinac je spavao u dnevnoj sobi gde je kuhinja. Sve je bilo super, imali smo parking za kola, balkon terasu, super kupatilo. Naravno, internet je bio brz, tv programi odlični, zaista imampo samo reči hvale.

Ocena smeštaja:
*****