Back to Top

Apartman Imperia M | Zlatibor smeštaj

Kontakt telefon:

064/042-83-38

Apartman Imperia M smešten je na lepom i prvenstveno mirnom mestu na Zlatiboru, na adresi Rakovića Livada 13, Zlatibor. Sa ovog predivnog mesta priža se nesvakidašnje lep pogled na prirodne lepote Zlatibora.

Smeštaj je od centra Zlatibor, jezera ili Kraljevog trga odaljen oko 400 metara, a nedaleko od objekta u kojem se nalazi apartmana Imperija M, nalazi se košarkaški kamp Maxima, market “mali” Maxi, mini ski staza…

Gostima apartmana će većina sadržaja na Zlatiboru biti na dohvat ruke, ali za razliku od mnogih drugih mesta, ovde će moći da pronađu i mir, tišinu, prirodu.

Ovaj moderno i luksuzno opremljeni apartman može da smešti 4 odrasle osobe, a poseduje dnevni boravak sa kuhinjom, spavaću sobu sabračnim ležajem, prostrano kupatilo i balkom terasu sa koje pogled oduzima dah.

Kuhinja apartmana je potpuno opremljena(šporet sa rernom), posuđe, pribor, frižider.

Gostima smeštaja je dostupan besplatan wifi internet, kablovski tv kanali, 2 x lcd tv (jedan smart android 9), interfon, posteljina, peškiri, toaletni pribor.

Grejanje apartmana je etažno na struju, a gosti mogu sami da podese temperaturu. Parking raspolaže sa video nadzorom.

Cena najma apartmana je 30-40 evra na dan. Cena zavisi od dužine boravka i perioda godine.

Apartman Imperia M fotografije

 

1
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Jokanovići
Gost
Jokanovići

Bio sam sa porodicom na Zlatiboru, u smeštaju Imperia M. Kao prvo moram da kažem da ja ljubaznije domaćine nikad nisam upoznao. Toliko su nas toplo dočekali. Imali smo predivnu spavaću sobu sa tv-om. Sve je bilo super, apartman je zaista skockan za uživanje.

Ocena smeštaja:
*****