Back to Top

Apartmani Smiljanić | Zlatibor smeštaj

Kontakt telefon:

064/491-79-30

Apartmani Smiljanić nalaze se na jednoj od vrlo traženih lokacija na Zlatiboru, u naselju Obudojevica. Ovo idilično naselje poznato je po miru, tišini, jelkama i borovima, pravom planinskom ambijentu.

Smeštaj se nalazi u Bačijskoj ulici 7, na svega 4 do 5 minuta hoda od skijališta i sankališta pa je veoma pogodan za porodice koje na Zlatibor dolaze sa decom kako bi uživala u igri na snegu.

Nedaleko od apartmana Smiljanić na Zlatiboru nalazi se gondola, dino park, avantura park, Kraljev trg, jezero, marketi. Gostima će generalo većina sadržaja na Zlatiboru biti gotovo nadohvat ruke.

Smeštaj se sastoji od tri komforna i prijatno opremljena apartmana od kojih svaki može da ugosti najviše 4 osobe. Dva apartmana su studio tipa (garsonjera), dok jedan apartmana ima odvojenu spavaću i dnevnu sobu.

Svaki od apartmana Smiljanić poseduje kompletno opremljenu kuhinju (šporet, rerna, frižider, svo potrebno posuđe i pribor za jelo), trpezarijski deo sa stolom i stolicama, sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, wifi internet, kablovski tv program, čistu posteljinu i peškire, osnovni toaletni pribor.

Grejanje apartmana je centralno (radijatori), a gostima je besplatno obezbeđeno parking mesto ispred vile Smiljanić. 

Vila Smiljanić Zlatibor

Apartman 1

Studio apartman pogodan za najviše 4 gosta.

Cena najma apartmana od 20-25 evra na dan

Apartman 2

Apartman sa odvnojeno spavačom sobom. Smeštaj za 4 osobe.

Cena najma apartmana od 25-30 evra na dan

Apartman 3

Studio apartman. Smeštaj za najviše 4 osobe.

Cena najma apartmana od 20-25 evra na dan

 

3
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Porodica Tijanić
Gost
Porodica Tijanić

Smeštaj se nalazi kod skijališta. štete što nismo bili zimi. Domaćini su fini ljudi, vrlo kulturni i prijatni. Apartmani su blistavo čisti, mirišljavi, predivni.

Ocena smeštaja:
*****
Nikola Janjić
Gost
Nikola Janjić

Apartman je dobar, ljudi fantastični… nista ne bih zamerio, ima super trpezariju, kuhinju, sve je bilo čisto i pedantno. Odmor je protekao odlično 1/1.

Ocena smeštaja:
*****
Tamara
Gost
Tamara

Smeštaju ništa ne fali, ali nabolji utisak su ostavili domaćini smeštaja. Veliki pozdrav i vidimo se opet!

Ocena smeštaja:
*****