Back to Top

Vila u borovom parku | Zlatibor apartmani

Kontakt telefon:

031/841-148

062/660-220

Luksuzni apartmanski hotel, poznat kao “Vila u Borovom Parku,” ističe se ekskluzivnom pozicijom u samom centru Zlatibora. Ovaj prefinjeni smeštaj, udaljen svega nekoliko minuta hoda od zlatiborskog jezera i Kraljevog trga, smestio se među gustim borovima, pružajući gostima neponovljiv doživljaj.

Nadmašujući sva očekivanja, ova vila nudi 14 prostranih apartmana, svaki opremljen luksuznim detaljima koji će zadovoljiti i najistančaniji ukus. U svakoj sobi, gosti će uživati u LCD televizoru, satelitskoj televiziji, DVD plejeru, telefonskoj liniji, mini baru i modernom kupatilu sa hidromasažnom tuš kabinom ili đakuzi kadom.

Kuhinja i balkonska terasa dodatno doprinose udobnosti boravka.

Svi apartmani su povezani besprekornom Wi-Fi mrežom, omogućavajući gostima brz i pouzdan pristup internetu. Posebno se ističe cafe bar vile, s panoramskim pogledom na bujnu borovinu, stvarajući ambijent savršen za opuštanje.

Vila u Borovom Parku dodatno se ponosi wellness i spa centrom, opremljenim finskom saunom i đakuzi kadom, pružajući gostima jedinstven doživljaj relaksacije.

Za dodatnu sigurnost, objekat nudi parking sa video nadzorom, čineći boravak sigurnim i bezbrižnim.

Zlatibor, smešten u neposrednoj blizini vile, postaje deo svakodnevnog iskustva, dok se uživa u udobnosti i eleganciji apartmana.

“Vila u Borovom Parku” postaje nezaobilazna destinacija za one koji traže vrhunski smeštaj u srcu ovog prelepog planinskog gradića.

Izgled objekta na Zlatiboru

Apartman 101

Studio apartman tipa C može da ugosti 2 osobe, a poseduje bračni krevet.

35€ dan/noćenje

Apartman 204

Apartman sa spavaćom sobom tipa A, predvidjen da ugosti 4 osobe. Apartman ima dnevnu sobu sa garniturom na rasklapanje i spavaću sobu sa bračnim ležajem.

45€ dan/noćenje

Apartman 203

Apartman tipa A. Ovaj luksuzni apartman na Zlatiboru ima dnevnu sobu sa rasklopivom garniturom i spavaću sobu sa francuskim krevetom.

45€ dan/noćenje

Apartman 201

Apartman tipa A pruža sav komfor gostima Zlatibora. Apartman sa dnevnom i spavaćom sobom poseduje gotovo sve potrebno za ugodan odmor na palnini Zlatibor.

45€ dan/noćenje

Apartman 202

Apartman tipa A. Apartman sa dnevnom i spavaćom sobom za 4 osobe.

45€ dan/noćenje

Apartman 303

Apartman sa spavaćom sobom na Zlatiboru. Apartman tipa A za 4 osobe.

45€ dan/noćenje

Apartman 304

U apartman sa spavaćom sobom tip A može da se smesti 4 osobe.

45€ dan/noćenje

Apartman 402

Studio apartman tipa B odlikuje to što za razliku od ostalih apartmana vile na Zlatiboru ima djakuzi kadu u kupatilu.

35€ dan/noćenje

Apartman 403

Studio apartman tipa B sa djakuzi kadom u kupatilu najpopularniji je tip smeštaja u vili.

35€ dan/noćenje

2
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Zoran
Gost
Zoran

Koliko se plaća wellness i spa centar? Da li se fiksni telefon u sobi dodatno naplaćuje? Pitam jer sam negde po hotelima plaćao. Hvala