Back to Top

Apartman Force | Zlatibor smeštaj

Kontakt telefon:

062/274-802

Apartman Force pozicioniran je na 900 metara ili desetak minuta lagane šetnje od Kraljevog trga i jezera na Zlatiboru. Apartman je potpuno nov, komforan i moderno uređen sa stilom.

Smeštaj se nalazi u vili Rosa, a u okviru Forest kluba. Gosti mogu da koriste spa centar Forest kluba sa popustom od 20% na redovnu cenu.

U neposrednoj blizini apartmana Force Zlatibor nalaze se mnogobrojni restorani, prodavnice, kao i dečija igraonica, pa je ovaj smeštaj veoma pogodan za porodice sa malom decom.

Apartman Force poseduje dnevni boravak sa ugaonom garniturom na rasklapanje, spavaću sobu sa bračnim krevetom, potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, moderno dizajnirano kupatilo, kao i prelepu terasu na kojoj gosti mogu da se opuste tokom toplih dana.

Smeštaj može da ugosti najviše 4 osobe.

Gostima je na raspolaganju wifi internet, kablovski tv program, 2 x lcd tv (spavaća soba i dnevni boravak), fen, posteljina, peškiri, pribor za jelo i spremanje hrane.

Grejanje apartmana Force na ja struju, a gosti sami mogu da podese željenu temperaturu.

Apartman poseduje besplatan parking.

Cena najma kompletnog apartmana

Cena najma apartmana iznosi 30 evra na dan (za dužinu boravka do 2 dana).

Cena najma apartmana iznosi 25 evra na dan (za dužinu boravka od 3 do 4 dana).

Cena najma apartmana iznosi 20 evra na dan (za dužinu boravka od preko 4 dana).

Apartman Force fotografije

1
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Jasna
Gost
Jasna

Prelep apartman na Zlatiboru. Sve je onako kako je i navedeno na stranici. Bilo nam je veoma lepo i verovatno ćemo opet doći ovde ako bude slobodno.