Back to Top

Brvnare Zlatibor 3

Brvnare Zlatibor udaljene su od centra Zlatibora oko četiri kilometra. Nalaze se u podnožju vrha Čigote u prelepom prirodnom prostranstvu netaknute prirode.

Brvnare su izgrađene u eko stilu, utičući pozitivno na psihofizički odmor svake osobe koja ovde odluči da boravi. Smeštaj poseduje predivne vetrenjače i opremljen je solarnim pločama. Ono što je još karakteristično za ovaj fantastičan smeštaj u carstvu prirode Zlatibora, jeste što poseduje vodu sa izvora dubine od 73 m.

Gostima Zlatibora koji dođu da se skijaju i sankaju na raspolaganju su ski staze Obudojevica i Ski centar Tornik. Gosti mogu da pohađaju i škole skijanja. Za ljubitelje predivnog prirodnog ambijenta, brvnare su idealno mesto za odmor.

Brvnara raspolaže sa dve odvojene spavaće sobe i opremljena je za udoban boravak šest odoba. Gostima smeštaja na raspolaganju je potpuno opremljena kuhinja i kupatilo.

Kupatilo poseduje predivnu kadu i neophodan toaletni pribor, a kuhinja raspolaže šporetom, frižiderom i neophodnim posuđem.

Brvnara ima zatvorenu terasu i balkon. Gostima je tokom leta na raspolaganju bazen.

Domaćini su svojim gostima obezbedili i pribor za roštilj, internet, lcd tv, parking.

Cena najma brvnare iznoso od 60-80 evra na dan.

Cene se odnose na najam cele brvnare.

Kontakt telefon:

062/289-068

Brvnare

Unutrašnjost brvnare

3
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Mihailo
Gost
Mihailo

Da li se cena odnosi na najam cele brvnare na Zlatiboru ili?

Ocena smeštaja:
*****
Marija
Gost
Marija

Prelepe Brvnare, mnogo nam se dopada. Bićemo vaši gosti uskoro.

Ocena smeštaja:
*****