Zlatibor apartmani smeštaj

Zlatibor apartmani, smeštaj, vile, izdavanje, cene

Kraljevski apartman | Zlatibor smeštaj

Kraljevski apartman na Zlatiboru jeste smeštaj izuzetnog kvaliteta i idealne opremljenosti. Apartman se nalazi na vrhu poznatog zlatiborskog naselja Kraljevi konaci, u predivnom objektu građenom u stilu planine Zlatibor.

Smeštaj poseduje dve odvojene spavaće sobe, prelepu kuhinju sa trpezarijom i dnevni boravak, kao i kupatilo i odvojeni toalet. U predivnim spavaćim sobama, gostima su na raspolaganju udobni bračni kreveti. U dnevnoj sobi Kraljevskog apartmana nalazi se ugaona garnitura. Posebni efekti u apartmanu poput mnoštva svetala koja menjaju boje čine smeštaj još ekskluzivnijim i primamljivijim. Kraljevski apartman na Zlatiboru poseduje predivan kamin koji čini još lepšu atmosferu za goste. Udobne barske stolice, šank i veliki trpezarijski sto samo su neki od savršenih detalja koji krase apartman.

Terasa poseduje udobnu garnituru za sedenje. Kraljevski apartman poseduje svoje parking mesto u podzemnoj garaži koja je direktno povezana sa liftom zgrade. Smeštaj ima bežični internet, tri lcd tv-a,  kablovske tv programe i centralno grejanje.

Od 20. feb. – 1. jul. apartman se izdaje pd ceni od 100 evra na dan. Od 1. jul. – 1. sept. cena najma apartmana iznosi 120 evra na dan. Od 1. sept. – 25. dec. smeštaj se izdaje po ceni od 80 evra na dan. Od 25. dec. – 29. dec. cena iznajmljivanja apartmana je 100 evra na dan. Od 2. jan. – 20. feb. cena je 120 evra na dan. 

U verme novogodišnjih praznika cena je 200 evra na dan. (4 dana minimum)

U vreme prvomajskih praznika cena je 100 evra na dan. (4 dana minimum)

Kontakt telefon:

060/156-70-02

* Cene u evrima se računaju u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu

2
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Zlatiborapartmani.orgMarko Garić Recent comment authors
Marko Garić
Gost
Marko Garić

Dobar dan! Planiram da iznenadim svoju devojku i dovedem je na Zlatibor u ovaj, moram priznati bas kraljevski apartman. Recite mi ako bismo ostali pet ili više dana, da li imamo neki popust?

Ocena smeštaja:
*****