Back to Top

Apartman Cream Lux | Zlatibor smeštaj

Apartman Cream Lux Zlatibor lociran je u novom objektu nedaleko od centra Zlatibora, autobuske stanice i zlatiborskog skijališta, pa će gostima ovog fenomenalnog smeštaja svi turistički sadržaji Zlatibora biti u blizini.

Smeštaj je potpuno nov, nedavno opremljen modernim nameštajem. U apartmanu dominiraju svetle boje, a prostor je ispunjen svetlošću, što pozitivno utiče na raspoloženje tokom odmora.

Apartman Cream Lux poseduje prelepo uređen dnevni boravak sa ugaonom garniturom i velikim lcd tv-om. Tu je potpuno opremljena moderna kuhinja sa svim aparatima, posuđem i priborom. Sve je skladno uklopljeno i izgleda kao jedna celina.

Smeštaj raspolaže spavaćom sobom sa udobnim bračnim krevetom, predivnim kupatilom i balkon terasom sa koje se pruža pogled na Zlatibor kao na dlanu.

Ovaj izvanredni smeštaj na Zlatiboru dopašće se i najprobirljivijim gostima Zlatibora. Objekat u kojem se nalazi apartman poseduje panoramski lift, pa je pogodan i za stariju populaciju.

Smeštaj sadrži internet, centralno grejanje, termostat, kablovsku tv, posteljinu, peškire, toaletni pribor, ketler, frižider, parking mesto…

Gosi apartmana imaju pravo na BESPLATNO KORIŠĆENJA SPA CENTRA U PRIZEMLJU ISTOG OBJEKTA 1 ČAS NA DAN.

Cene smeštaja (za 4 osobe):

Od 1. jul. – 1. sept. – 35 evra (40 evra za boravak kraći od 4 dana)

Od 1. sept. -28. dec. – 33 evra

Od 28. dec – 25. feb. – 40-45 evra / Oko Nove godine su druge cene

Od 25. feb.- 1. jul. – 33 evra

Kontakt telefon:

060/156-70-02

[gmw thumb_width=”600″ thumb_height=”600″ id=”126″]

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600