Zlatibor apartmani smeštaj

Zlatibor apartmani, smeštaj, vile, izdavanje, cene

Apartman Cream Lux | Zlatibor smeštaj

Apartman Cream Lux Zlatibor lociran je u novom objektu nedaleko od centra Zlatibora, autobuske stanice i zlatiborskog skijališta, pa će gostima ovog fenomenalnog smeštaja svi turistički sadržaji Zlatibora biti u blizini.

Smeštaj je potpuno nov, nedavno opremljen modernim nameštajem. U apartmanu dominiraju svetle boje, a prostor je ispunjen svetlošću, što pozitivno utiče na raspoloženje tokom odmora.

Apartman Cream Lux poseduje prelepo uređen dnevni boravak sa ugaonom garniturom i velikim lcd tv-om. Tu je potpuno opremljena moderna kuhinja sa svim aparatima, posuđem i priborom. Sve je skladno uklopljeno i izgleda kao jedna celina.

Smeštaj raspolaže spavaćom sobom sa udobnim bračnim krevetom, predivnim kupatilom i balkon terasom sa koje se pruža pogled na Zlatibor kao na dlanu.

Ovaj izvanredni smeštaj na Zlatiboru dopašće se i najprobirljivijim gostima Zlatibora. Objekat u kojem se nalazi apartman poseduje panoramski lift, pa je pogodan i za stariju populaciju.

Smeštaj sadrži internet, centralno grejanje, termostat, kablovsku tv, posteljinu, peškire, toaletni pribor, ketler, frižider, parking mesto…

Gosi apartmana imaju pravo na BESPLATNO KORIŠĆENJA SPA CENTRA U PRIZEMLJU ISTOG OBJEKTA 1 ČAS NA DAN.

Kontakt telefon:

060/156-70-02

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600