Zlatibor apartmani smeštaj

Zlatibor apartmani, smeštaj, vile, izdavanje, cene

Apartmani Mountas | Zlatibor smeštaj

Apartmani Mountas smešteni su na atraktivnoj lokaciji preko puta hrama na Zlatiboru. Smeštaj je od zlatiborskog jezera i Kraljevog trga udaljen svega 2 ili 3 minuta lagane šetnje.

Apartmani Mountas na Zlatiboru nalaze se u novoj zgradi sagrađenoj u modernom planinskom stilu. Drveni i kameni detalji zgrade stapaju se sa borovinom koja je okružuje. Celokupan ambijent u čoveku stvara osećaj planinske idile koji je jedinstven i neponovljiv.

Svaki od apartmana u sastavu smeštaja Mountas na Zlatiboru sasvim je nov i opremljen novim nameštajem pa će se gosti osećati prijatno i komforno tokom odmora na planini Zlatibor.

Apartmani poseduju dobro opremljene kuhinje sa svim kuhinjskim priborom, kupatila koja nikog neće ostaviti ravnodušnim, komforne spavaće sobe i prostrane i stručno dizajnirane dnevne boravke.

Smeštaj raspolaže i balkon terasama koje su od posebnog značaja tokom letnjeg perioda godine kada ljudi mogu da uživaju u opojnom mirisu borovine družeći se na najmilijima.

Svaki apartman na Zlatiboru u sastavu smeštaja Mountas poseduje internet, lcd tv sa mnogobrojnim domaćim i stranim tv kanalima, termo-podesivo centralno grejenje (radijatori), posteljinu, peškire, deterdžent, toaletni pribor, parking…

Kontakt telefon:

060/156-70-02

Smeštajni objekat

Apartman 1

Apartman sa 1. spav. sobom. Smeštaj pogodan za 4 osobe.

Apartman 2

Apartman sa 1. spav. sobom. Smeštaj za 4 gosta.

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600