Back to Top

Apartmani Mountas | Zlatibor smeštaj

Apartmani Mountas smešteni su na atraktivnoj lokaciji preko puta hrama na Zlatiboru. Smeštaj je od zlatiborskog jezera i Kraljevog trga udaljen svega 2 ili 3 minuta lagane šetnje.

Apartmani Mountas na Zlatiboru nalaze se u novoj zgradi sagrađenoj u modernom planinskom stilu. Drveni i kameni detalji zgrade stapaju se sa borovinom koja je okružuje. Celokupan ambijent u čoveku stvara osećaj planinske idile koji je jedinstven i neponovljiv.

Svaki od apartmana u sastavu smeštaja Mountas na Zlatiboru sasvim je nov i opremljen novim nameštajem pa će se gosti osećati prijatno i komforno tokom odmora na planini Zlatibor.

Apartmani poseduju dobro opremljene kuhinje sa svim kuhinjskim priborom, kupatila koja nikog neće ostaviti ravnodušnim, komforne spavaće sobe i prostrane i stručno dizajnirane dnevne boravke.

Smeštaj raspolaže i balkon terasama koje su od posebnog značaja tokom letnjeg perioda godine kada ljudi mogu da uživaju u opojnom mirisu borovine družeći se na najmilijima.

Svaki apartman na Zlatiboru u sastavu smeštaja Mountas poseduje internet, lcd tv sa mnogobrojnim domaćim i stranim tv kanalima, termo-podesivo centralno grejenje (radijatori), posteljinu, peškire, deterdžent, toaletni pribor, parking.

Cene smeštaja (za 4 osobe):

Cena najma apartmana iznosi od 35-40 evra na dan.

Kontakt telefon:

060/156-70-02

Smeštajni objekat

Apartman 1

Apartman sa 1. spav. sobom. Smeštaj pogodan za 4 osobe.

Apartman 2

Apartman sa 1. spav. sobom. Smeštaj za 4 gosta.

5
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Sanja Nikolić
Gost
Sanja Nikolić

Apartmani su prelepi. Da li je ovo prava beba na krevetu ili lutka? 🙂

Ocena smeštaja:
*****
Renata Kiš
Gost
Renata Kiš

Apartmani su vrh vrhova, ali okolina je još lepša, ne vidi se baš dobro na slikama ali je kao u bajci…

Ocena smeštaja:
*****
Teodora
Gost
Teodora

Jednom rečju savršeno. Bili smo nekoliko dana ovde i možemo reći da je sve onako kako i piše i kako se može videti na slikama smeštaja.

Ocena smeštaja:
*****
Gavrić Matija
Gost
Gavrić Matija

Preporučujemo smeštaj. Novi, savremeni apartmani, kvalitetan nameštaj, strogi centar Zlatibora, ali nekako ušuškano u borovinu. Prelepo.

Ocena smeštaja:
*****