Back to Top

Apartmani Vip Casa | Zlatibor smeštaj

Apartmani Vip Casa, smešteni u ulici Drinske divizije, predstavljaju pravu oazu luksuza na Zlatiboru, nedaleko od živopisnog centra ovog prelepog planinskog regiona.

Ova raskošna kolekcija apartmana, smeštena u okviru trostrukog kompleksa vila, izdvaja se kao vrhunski izbor za uživanje u neponovljivom doživljaju boravka na Zlatiboru.

Naziv Apartmani Vip Casa nije slučajan, već simbolizuje vrhunski smeštaj koji očarava svojim glamurom i sofisticiranim uređenjem. Svaki detalj unutar smeštaja odiše elegancijom, pružajući gostima najfiniji doživljaj komfora.

Prostrani apartmani, opremljeni najluksuznijim komadima nameštaja, postavljeni su kao savršen spoj stila i udobnosti.

Ponuda smeštaja na Zlatiboru u sklopu Apartmana Vip Casa ne samo da zadovoljava, već i nadmašuje očekivanja.

Gosti imaju privilegiju uživanja u unutrašnjem bazenu sa toplom vodom, koristeći vrhunske sadržaje teretane opremljene najsavremenijim spravama za vežbanje, kao i pristup wellness & spa centru koji pruža potpuno opuštanje.

Svaki apartman predstavlja izuzetno kvalitetan prostor, obogaćen balkonima i terasama koje pružaju spektakularan pogled na okolinu Zlatibora.

Moderni dodaci poput brze internet veze, centralnog grejanja, kablovske televizije, parkinga i LCD televizora upotpunjuju jedinstven doživljaj boravka u Apartmanima Vip Casa na Zlatiboru.

Ovaj ekskluzivan smeštaj postavlja standarde visokog kvaliteta i pruža nezaboravan doživljaj odmora na prelepom Zlatiboru.

Cene na upit.

Kontakt telefon:

065/91-91-999

065/91-91-899

[gmw thumb_width=”600″ thumb_height=”600″ id=”117″]

3
Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600
Sandra Sadilek
Gost
Sandra Sadilek

Izuzetan provod, vrhunska relaksacija, sve je znači extraaaaaaa. Bazen je divan, a malo smo se rekreirali i u teretani. Sve je fantastično bilo. Sve preporuke od srca…

Ocena smeštaja:
*****
Zlatiborapartmani.org
Gost
Zlatiborapartmani.org

Voda u bazenu je topla. Hvala na pitanju.

Milica
Gost
Milica

Da li je voda u bazenu topla?

Ocena smeštaja:
*****